“Najbolje iz Crne Gore” u petak u BIG fashion šoping molu

Piše: Objavljeno: 09/10/2023
featured image

Tradicionalni, jubilarni, deseti sajam “Najbolje iz Crne Gore” će i ove godine okupiti rekordan broj izlagača iz svih krajeva naše zemlje. Ova manifestacija će se održati tokom tri uzastopne nedjelje u oktobru, tačnije 13/14, 20/21 i 27/28, u popularnom Big Fashion Šoping Molu. Tokom ovih datuma, posjetioci shoping mola će moći besplatno da degustiraju i kupe vrhunske, domaće, tradicionalne proizvode iz svih krajeva Crne Gore. Na štandovima će se naći: med i pčelinji proizvodi, pršut, različite vrste sireva, masline i maslinovo ulje, domaći sokovi, ljekovito bilje, voće i povrće, vino, organski proizvodi…

Sajam “Najbolje iz Crne Gore” predstavlja idealnu priliku za proizvođače da se povežu, razmijene iskustva i identifikuju izazove sa kojima se suočavaju u proizvodnji i distribuciji, posebno u kontekstu aktuelne inflacije. Ovaj događaj takođe omogućava izlagačima da uvjere posetioce u kvalitet i originalnost svojih proizvoda.

Pozivamo sve zainteresovane proizvođače hrane da nam se pridruže i prijave za ucesće na broj 069/066-270. Još uvijek postoji slobodnih mjesta za izlaganje.

Cilj ovogodišnjeg sajma je dodatno podići svijest potrošača o važnosti kupovine domaćih proizvoda. Želimo da crnogorski prehrambeni proizvodi postanu prepoznatljivi i rado viđeni u svakoj potrošačkoj korpi. Sajam “Najbolje iz Crne Gore” pruža jedinstvenu priliku da se zainteresovana javnost uvjeri u raznovrsnost i kvalitet crnogorske proizvodnje, a o tome svjedoči interesovanje od preko 20 hiljada posjetilaca koji svake godine posjete ovaj sajam. 

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)

Skip to content