Na Sajmu predstavljena četiri nova proizvoda “Plantaža”

Piše: Objavljeno: 05/09/2022
featured image

Foto: Mediabiro

Na prvom međunarodnom sajmu vina “Vinska vizija Otvorenog Balkana”, održanom od 1. do 4. septembra, pod pokroviteljstvom vlada Srbije, Sjeverne Makedonije i Albanije, predstavila se i crnogorska kompanija 13. jul Plantaže.

Preko 400 izlagača i proizvođača iz više od 20 zemalja, iskoristili su priliku da na jedinstvenoj manifestaciji koja promoviše vinsko-gastronomski turizam, privuku pažnju posjetilaca i prezentuju pića visokog kvaliteta.

Zadovoljstvo učešćem nije krio ni zamjenik predsjednika Odbora direktora Plantaža 13. jul, Miloš Popović.

“Moram da istaknem i da pohvalim menadžment kompanije i zaposlene, koju su napravili četiri nove etikete u premijum varijanti – dvije etikete ‘Starog podruma’, jednu etiketu bijelog vina ‘Nota’ i konjak koji je odležao 16 godina. Ovoga puta, napravili smo prijatno iznenađenje na sajmu”, kazao je Popović.

U prilog tome svjedoči i interesovanje predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, kao i premijera Crne Gore Dritana Abazovića za novom linijom vina, koju karakteriše poseban ukus i kvalitet.

“Pohvalili su da je ponuda nespecifična za Plantaže koje su prepoznatljive po crvenim vinima, a na koje utiču klimatski uslovi i podneblje gdje se nalaze. Ostvarili smo velike simpatije kod velikog broja degustatora i posjetilaca i zbog toga smo oduševljeni” otkrio je Popović, a ujedno i dodao da je konjak “Stari podrum” u Baricama odležao 16 godina, te i da ne čudi što je privukao ogromnu pažnju.

Da bi proizvodi kao što su pomenute vrste na najbolji mogući način promovisali crnogorsko plodno područje, od izuzetnog je značaja i da postoji dobro osmišljeni koncept sajma, a to je Beogradu, prema riječima zamjenika, uspjelo.

“Moram da kažem da je sajam organizovan na vrhunskom nivou. Posjećenost sajma je izuzetno dobra i na tome čestitam organizatorima”.

Iz kompanije 13. jula Plantaže, istakli su da teže ka umrežavanju sa ostalim proizvođačima vina, kao i da se njihovi budući planovi poklapaju sa sloganom sajma, koji glasi “Vinska vizija Otvorenog Balkana”.

“Želimo da se pozicioniranom u samom vrhu. Kada se dogodila korona, malo smo stagnirali kao brend, ali smo uspjeli da to poboljšamo zadnjih godinu dana. Radićemo na marketingu. Inicijalno smo u pregovorima za neka nova tržišta”, zaključio je Popović.

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)

Skip to content