Mtel nagradio najbolje u četvrtom kolu konkursa ,,Zajedno ka vrhu”

Piše: Objavljeno: 19/08/2022
featured image

Foto: Mediabiro

Veoma smo zadovoljni ovim, prije svega, društveno odgovornim projektom kojim smo stimulisali mlade ljude do 35 godina da puste mašti na volju, kreiraju, i nešto inovativno i lijepo pošalju na naš sajt zajednokavrhu.me, kazala je PR menadžerka kompanije Mtel Ana Martinović.

U sjedištu ovog telekomunikacionog operatora danas su dodijeljene nagrade za upravo završeno četvrto kolo konkursa “Zajedno ka vrhu” koji je, kako je Martinović istakla, stekao veliku popularnost u Crnoj Gori.

Kao primjer je navela upravo pobjednike ove etape – Edinu Mišurović iz Podgorice i Aleksu Minića iz Nikšića, koji su poslali po fotografiju i time zavrijedili nagrade od po 1.000 eura.

“Na sajt zajednokavrhu.me do sada pristiglo više od 70.000 kreativnih radova. Žiri Mtela je u proteklim kolima nagradili četiri dobitnika, dok su glasovi koji su na sajt svakodnevno pristizali, zavrijedili nagrade za još četiri dobitnika. Slijede nam tri kola sa po dvije nagrade, te ona posljednja – 15. nagrada u decembru, za koju konkurišu svi radovi pristigli od 15. aprila”, naglasila je Martinović.

Edina Mišurović pobjednica je četvrtog kola sa 7.129 pristiglih lajkova.

“Prije svega, želim da čestitam Mtelu na 15 godina postojanja i zaista odličnog poslovanja. Takođe želim da pohvalim ovu fenomenalu ideju koja je i te kako stimulisala i okupila sve talentovane mlade ljude”, kazala je nagrađena.

Kako je ispričala, ideju je dobila već kada je pročitala detalje konkursa “Zajedno ka vrhu”.

“Prvo što mi je palo na pamet bila je porodica, neki tim. Onda sam spojila to čime se bavim – a ja sam kozmetičarka – i sve ukombinovala u jedno. I, eto, izašla je ta slika za koju mi je veoma drago da smo dobili tako veliki broj glasova. Iako su možda nožice moje bebe pokupile najviše simpatija, posebnu zahvalnost dugujem upravo mužu koji se potrudio da prikupi sve te lajkove, kao i prijateljima, na čemu im takođe zahvaljujem”, istakla je Mišurović.

Ona je pozvala sve mlade i talentovane da slijede njen primjer: prijave se, probaju, potrude jer – nagrade su realna mogućnost, na čemu je zahvalila Mtelu.

Mladi Aleksa Minić student je smjera Računari i programiranje na Prirodno-matematičkom fakultetu u Podgorici.

“Fotografisanje je moj hobi već pet, šest godina, a od nedavno to ide u paketu sa grafičkim dizajnom. Zaista imam mnogo materijala da osmislim nešto što odgovara temi “Zajedno ka vrhu”. Mogu reći da je ovo najveće dostignuće do sada za mene, upravo zbog toga što sve radim iz hobija i amaterski”, kazao je on.

Kako je naveo, trudi se da njegovi radovi postavljaju pitanja, a ne da daju odgovor.

“To znači da čovjek mora dobro da protumači fotografiju i vidi koju priču ona sobom nosi. Vjerujem da je taj uslov ispunjen i ovom pobjedničkom fotografijom. Vjerovatno su se mnogi zapitali zašto je tamna, ali da nije crna – do izražaja ne bi došli zastava i logo Mtela. A i ko zna kakve se još planete tamo negdje nalaze i kakvo je okruženje. Prepustio sam mašti na volju”, ispričao je Minić.

Martinović je zahvalila nagrađenima, te u ime kompanije Mtel pozvala sve da se u narednim prijave i da pristigne barem još ovoliko dobrih i kreativnih radova.

“S obzirom na to da su do sada najviše nagrada dobile upravo fotografije i videozapisi, pozivamo i sve one koji lijepo pišu da nam pošalju pjesmu, priču i tako nam se pridruže. Naravno, to se odnosi i na sve one koji vole da nešto otplešu, otpjevaju, odsviraju. Dakle, mašti i kreativnosti na volju i šaljite nam vaše radove na zajednokavrhu.me do 15. septembra. Onda ćemo vidjeti ko će pobijediti u tom mjesecu, pa u oktobru i novembru, a već u decembru biraće se najvolji od svih radova pristiglih tokom sedam kola”, rekla je ona.

Nagrade su uručili savjetnik izvršnog direktora Zoran Milovanović i šefica Službe za marketing i PR Bojana Vešović.

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)

Skip to content