MODNI KLASICI U NOVOJ CALVIN KLEIN KOLEKCIJI

Piše: Objavljeno: 28/06/2021
featured image

Calvin Klein ove sezone slavi autentičnost i izražajnost kroz novu kampanju pod nazivom “Blank Canvas”, koja odaje počast klasičnim komadima čuvenog američkog brenda.

Bijele majice, denim i kultni donji veš sa istaknutim logotipom nude neograničenu mogućnost za samoizražavanje, poput praznog slikarskog platna koje poziva na iskazivanje sopstvenog stila.

Monohromatski, rodno-neutralni komadi, kao što su teksas jakna i pamučna majica na bretele predstavljaju modne favorite sezone. Ključni komadi ženske kolekcije za proljeće/ljeto su midi i maxi haljine u crnoj, sivoj i bijeloj boji koje se mogu stilizovati na bezbroj načina.

Urbani, street style vibe donose dukserice sa grafikom i pamučni topovi u kombinaciji sa izblijedjelim boyfriend jeansom niskog struka.

Kolekcijom dominira neutralna paleta boja sa nekoliko suptilnih upliva jarkih nijansi kao što su ljubičasta, svijetlo-plava i lime žuta.

Novu kolekciju brenda Calvin Klein pronađite u multibrend prodavnicama Fashion&Friends u Podgorici, Budvi, Kotoru, Baru i Nikšiću, kao i u onlajn šopu fashionandfriends.com.

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava