Milošević: Optimista sam, nadam se da zimska sezona nije izgubljena

Piše: Objavljeno: 23/01/2023
featured image

Foto: Mediabiro

,,Ako su ova dva dana predznak za naredne mjesece, nadam se da sezona nije izgubljena i da će biti uspješna. Moram biti optimista. Juče smo prodali preko 850 ski-pasova, danas će ih, sigura sam, biti preko 1000“, izjavio je izvršni direktor Skijališta Crne Gore (SCG) Đuro Milošević, povodom velike posjete koju je Ski-centar Kolašin 1600 zabilježio juče.

Skijaši iz različitih zemalja i domaći ljubitelji snijega, imali su priliku da iskoriste žičare K8 i K7, koje su zajedno oposluživale osam staza, piše Mediabiro.

Milošević se osvrnuo i na saobraćajne gužve koje su se formirale na putu do Ski-centra Kolašin 1600.

,,Kao što ste vidjeli, donji i gornji parkinzi bili su puni. Imajući u vidu da je za kratko vrijeme palo oko 70 cm snijega, put je očišćen dosta dobro. Mehanizacija Štrabaga prolazila je nekoliko puta, tokom noći će pravac još više biti proširen. Današnji nedostaci biće ispravljeni i nadam se da će gosti biti zadovoljni“, poručio je Milošević, a u ujedno i pozdravio odluku o produžetku školskog raspusta, navodeći da to predstavlja veliki plus i podsticaj za skijališta i zimsku sezonu.

Creative
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Skip to content