Manifestacija “Cvijeće cvijeću” okupila brojne sugrađane

Piše: Objavljeno: 22/04/2023
featured image

Foto: Mediabiro

Da je Turistička organizacija Podgorice (TO) uvijek odličan organizator događaja na otvorenom, dokazala je i danas u Njegoševom parku gdje je održana manifestacija “Cvijeće cvijeću” na radost mnogobrojnih mališane, kao i onih starijih posjetilaca.

Nedavno renoviranom Njegoševom ulicom, prošetali su mališani vrtića “Artić Pinokio” maskirani u raznorazne vjesnike proljeća, potom je za sve prisutne upriličen program za najmlađe.

Ljubitelji cvijeća bili su u prilici da po promotivnim cijenama kupe određene sadnice, a sav prihod, kako su kazali iz TO Podgorice biće usmjeren u humanitarne svrhe, piše Mediabiro.

Pomenuta akcija organizovana je u saradnji sa gradskim preduzećem “Zelenilo”.

Ovo je samo početak zanimljivih manifestacija koje će ta organizacija realizovati u narednom periodu.

Kako je ranije najavljeno, već sljedećeg vikenda Podgorica će biti domaćin takmičenja u triatlonu, 29. aprila će biti organizovana Trka zadovoljstva na Trgu nezavisnosti i Ulici slobode, a 30. aprila No Limits Triatlon, dok će 12. maja početi treći Podgorički salon vina. U okviru manfiestacije “Svi plešemo” 18. maja će biti organizovan festival narodne igre na Trgu nezavisnosti.

Iz TO Podgorica već sada sa ponosom najavljuju manifestacije koje su pripremili i za ljeto, a posebno ističu dugoočekivani nastup italijanskog muzičara Zucchera zakazan za 2. jul u okviru festivala City Groove.

Creative
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Skip to content