Ljetnja sezona prevazišla očekivanja

Piše: Objavljeno: 16/08/2022
featured image

Foto: rtcg.me

Predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić ocijenio je da je ovogodišnja ljetnja turistička sezona prevazišla njihova očekivanja, te da će, sudeći po najavama, i postsezona biti dobra.

On je u emisiji Dobro jutro Crna Goro na TVCG rekao da s obzirom na okolnosti, kovid i rat u Ukrajini ne mogu biti nezadovoljni ovogodišnjoj ljetnjom turističkom sezonom, piše rtcg.me.

Katić kaže da je sezona dobra i kvalitetna, uprkos komentarima na početak jula koji je, kako je rekao, uvijek problematičan.

“Generalno, u razgovoru sa hotelijerima i ugostiteljima do 31. oktobra su im najave dobre. Ako se sve bude to i desilo, očekujem uspješnu postsezonu, pa ćemo u novembru podvući crtu”, rekao je Katić, navodeći da je sezona bolja nego što su očekivali.

Problema, kako je rekao, uvijek imaju kad su u pitanju saobraćajne gužve, te da se mora ući u rješavanje pitanja obilaznica, ne samo oko Herceg Novog, već cijelog primorja.

Govoreći o problemu s bolnicom Meljine, on je rekao da bi trebalo sjesti i dogovoriti kako tu zdravstvenu ustanovu vratiti u državno vlasništvo, da bi ona ponovo bila Opšta bolnica.

“Herceg Novi bez bolnice Meljine ne može da funkcioniše, ne može Institut u Igalu bez nje da funkcioniše”, kazao je Katić, navodeći da se najviše plaši da će ostati bez medicinskog kadra.

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava
Skip to content