Ljetnja sezona prevazišla očekivanja

Piše: Objavljeno: 16/08/2022
featured image

Foto: rtcg.me

Predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić ocijenio je da je ovogodišnja ljetnja turistička sezona prevazišla njihova očekivanja, te da će, sudeći po najavama, i postsezona biti dobra.

On je u emisiji Dobro jutro Crna Goro na TVCG rekao da s obzirom na okolnosti, kovid i rat u Ukrajini ne mogu biti nezadovoljni ovogodišnjoj ljetnjom turističkom sezonom, piše rtcg.me.

Katić kaže da je sezona dobra i kvalitetna, uprkos komentarima na početak jula koji je, kako je rekao, uvijek problematičan.

“Generalno, u razgovoru sa hotelijerima i ugostiteljima do 31. oktobra su im najave dobre. Ako se sve bude to i desilo, očekujem uspješnu postsezonu, pa ćemo u novembru podvući crtu”, rekao je Katić, navodeći da je sezona bolja nego što su očekivali.

Problema, kako je rekao, uvijek imaju kad su u pitanju saobraćajne gužve, te da se mora ući u rješavanje pitanja obilaznica, ne samo oko Herceg Novog, već cijelog primorja.

Govoreći o problemu s bolnicom Meljine, on je rekao da bi trebalo sjesti i dogovoriti kako tu zdravstvenu ustanovu vratiti u državno vlasništvo, da bi ona ponovo bila Opšta bolnica.

“Herceg Novi bez bolnice Meljine ne može da funkcioniše, ne može Institut u Igalu bez nje da funkcioniše”, kazao je Katić, navodeći da se najviše plaši da će ostati bez medicinskog kadra.

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)

Skip to content