Kreativni preduzetnici i ovog mjeseca u TC Big Fashion

Piše: Objavljeno: 12/09/2022
featured image

Foto: podgorica.me

Glavni grad Podgorica, u saradnji sa TC Big Fashion i marketinškom agencijom Strategist nastavlja sa realizacijom projekta podrške kreativnom preduzetništvu. Tokom ovog mjeseca na centralnom štandu u TC Big Fashion, svoje proizvode predstavlja  J Clay Studio-unikatni nakit.

J Clay Studio je brend koji je nastao u Podgorici, u doba kovid epidemije. Ovaj brend karakteriše visok kvalitet i jednostavan dizajn koji je dopadljiv i namijenjen isključivo ženama.

,,Nakit se izrađuje od polimerne gline, glatke, mekane, netoksične i ekološki bezbjedne mase pogodne za oblikovanje. Međutim, da bi se dobili dobri rezultati i da bi od rukotvorina zastao dah, postupak izrade je dug i krije mnogo pojedinosti, problema, trikova i alata. Radi se o izuzetno kreativnom procesu, u kojem je pored spretnih ruku i dobrog oka potrebno jako puno mašte, sve kako bi se napravilo nešto lijepo i nosivo, ali i nešto što će istovremeno biti jednostavno”, navodi se u saopštenju Gavnog grada.

Podsjećamo, od početka 2022. godine, odnosno kroz ovogodišnji konkurs do sada su svoje proizvode predstavili domaći brendovi – Džidža, Drvce dizajn, GuGu marame za dojenje, Duga Toys, Winner Group, Shtrikarica, The Finest from Montenegro i Glinko Crafts.

Creative
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Skip to content