Kotorska krempita u City Mall-u

Piše: Objavljeno: 17/10/2023
featured image

Tradicionalni, jubilarni, deseti sajam ” Najbolje iz Crne Gore”, koji se ove godine održava pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, opština učesnica, Glavnog grada i Prijestonice, zbog velikog interesovanja izlagača i posjetilaca održaće se, u četvrtak i petak, 19-og i 20-og oktobra u Siti molu, od 10 do 20 sati, uz besplatnu degustaciju vrhunskih crnogorski proizvoda sa posebnim akcentom na kotorsku krempitu.

Početak sajma je planiran u 11 časova kada će se prisutnima obratiti generalni direktor Direktorata za poljoprivredu Miroslav Cimbaljević, nakon čega je predviđena besplatna degustacija proizvoda od 30 izlagača sajma iz svih opština u Crnoj Gori.

Ono što će posebno obradovati posjetioce jeste degustacija čuvene kotorske krempite za koju mnogi kažu da je bolja od klasične.Pored toga biće obezbijeđena degustacija i ostalih proizvoda koji će se naći na štandovima.

Podsjećamo da je ovogodišnje izdanje sajma “Najbolje iz Crne Gore” počelo prošlog vikenda, predstavljanjem 24 izlagača u šoping molu BIG.

Ove godine prisutan je najveći broj izlagača čije su pojavljivanje na sajmu podržale matične lokalne samouprave, tako da se sajam po prvi put održava u toku tri sedmice oktobra.

Sajam svake godine posjeti oko 20.000 posjetilaca.

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)

Skip to content