Kliničkom centru donacija vrijedna 21,5 hiljada eura

Piše: Objavljeno: 03/03/2023
featured image

Foto: KCCG

Dobrotvorna organizacija Crkva Isusa Hrista posljednjih dana svetaca u Crnoj Gori donirala je Klinici za neurohirurgiju Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) deset bolničkih kreveta od kojih je pet električnih. Iz KCCG-a su kazali da ukupna vrijednost donacije prelazi 21,5 hiljada eura.

Oni su naveli da se u Klinici za neurohirurgiju liječe zahtjevni i kompleksni pacijenti koji najčešće, zbog specifične patologije, zahtijevaju poluintezivno liječenje.

“Samim tim je veoma važno da pacijenti imaju kvalitene uslove tokom boravka na Klinici, a medicinsko osoblje bolje uslove u svakodnevnom radu”, rekli su iz KCCG-a.

Predstavnici dobrotvorne organizacije Crkva Isusa Hrista posljednjih dana svetaca kazali su da je njihova organizacija humanitarnog tipa kao i da su prisutni u Crnoj Gori od 2012. godine.

Oni su naveli da to nije njihov prvi projekat i donacija jer su, prema njihovim riječima, imali više projekata širom Crne Gore.

“Istakli su da im se veoma dopao crnogorski narod, kao i prirodne ljepote naše zemlje koje, kako kažu, ostavljaju bez daha. Govoreći o svom radu i njihovoj misiji, kazali su da vole da pronalaze načine da pomognu svima što su i učinili ovom vrijednom donacijom Klinici za neurohirurgiju”, kaže se u saopštenju.

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)

Skip to content