Kamionom istovario zemlju ispred Opštine Berane

Piše: Objavljeno: 26/02/2024
featured image

Crveni kamion i gomila zemlje ispred vrata Opštine Berane dočekali su jutros zaposlene, prenosi Portal RTCG.

Nepoznata osoba istovarila je zemlju u znak protesta zbog rekonstrukcije puta od Berana do Ribarevina koja traje oko pola godine i usporava saobraćaj svakodnevno.

Kamion ispred beranske Opštine oblijepljen je transparentima “Šta radi 110 zapošljenih u Opštini Berane”, “Koliko vas ne dolazi na posao, a prima platu”, “Administracija neradnika pojede državu Crrnu Goru”, “Hoćete dobre plate i privilegije, a nećete odgovornost” i “Čelnici Opštine Berane da li ste svjesni da ste nedorasli funkciji koju pokrivate”.

Potpredsjednik Opštine Damjan Ćulafić kazao je da će nadležni utvrđuju ko je vlasnik kamiona, te da će nakon toga dati komentar. Predsjednik Opštine Vuko Todorovićse nije javio na pozive dopisnika Portala RTCG iz Berana.

“Jutros je građanin, nezadovoljan što se ne završava put koji povezuje Berane sa svijetom i što sada umjesto dva od Berana do Podgorice trebaju četiri sata vožnje, u znak protesta istovario kamion zemlje na ulaz u zgradu opštine Berane”, napisao je građanski aktivista Aleksandar Dragićević na Fejsbuku.

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)

Skip to content