Institutu za bolesti djece i bolnicama po 3.000 eura

Piše: Objavljeno: 07/08/2021
featured image

?

Kompanija „Vezuv-Volcano“ donirala je po 3.000 eura Institutu za bolesti djece, OB Bijelo Polje i OB „Danilo I“.

Donacija Institutu za bolesti djece Podgorica, Opštoj bolnici „ Danilo I „ na Cetinju i Opštoj bolnici Bijelo Polje predstavlja još jednu potvrdu naše opredijeljenosti da budemo društveno-odgovorna kompanija i da pomažemo zajednici u kojoj poslujemo, piše rtcg.me.

“Svjesni trenutne situacije izazvane COVID-19 i svih izazova s kojima se suočavaju naše zdravstvene ustanove, naš izbor je bio da novčana sredstva koja su prikupljena u okviru naše akcije „Dnevna humana doza“ budu opredijeljena za rekonstrukciju pedijatrijskih odjeljenja navedenih ustanova”, izjavila je direktorica marketinga i korporativnih komunikacija Lena Bošković.

Podsjećanja radi, početni humanitarni fond je iznosio 5.400 eura, tako da su gosti emisije- poznate ličnosti iz javnog života imale mogućnost da značajno uvećaju iznos, prognozirajući ishode i rezultate utakmice prvenstva. Na kraju humanitarni fond akcije „Dnevna Humana doza“ dostigao je 9.000 eura.

Novčani fond će biti podijeljena na tri dijela, tako da će svakoj od ustanova biti donirano po 3.000 eura.

,,Namjera nam je da ovom donacijom pošaljemo jasnu poruku da  kompanija „Vezuv-Volcano“ ima senzibiliteta prema onima kojima je pomoć i najpotrebnija. Kao kompanija imamo za cilj da što češće sprovodimo ovakve aktivnosti i da time motivišemo i druge kompanije da pruže pomoć onima kojima je najpotrebnija.”

Donaciju je u ime Instituta za bolesti djece Kliničkog centra Crne Gore primio v.d. direktor dr Velibor Majić koji je, zahvaljujući se na donaciji, istakao da će se sredstva upotrijebiti za rekonstrukciju dijela Pedijatrijskog odjeljenja i za poboljšanje uslova boravka i rada zaposlenih i pacijenata

„Nadam se da ćemo biti svi bolji i zadovoljniji i da ćemo učiniti sve da naši najmlađi pacijenti imaju što bolje uslove boravka u Institutu“ kazao je dr Majić.

Ispred OB „Danilo I“ i OB Bijelo Polje donaciju su primile pomoćnica direktora dr Suzana Ivanović i dr Adrijana Kočović koje su se zahvalile kompaniji Vezuv -Volcano na donaciji.

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava
Skip to content