Inspektor pustio osobu u Baru da odšeta sa krokodilom?

Piše: Objavljeno: 08/09/2023
featured image

Inspektor Uprave za inspekcijske poslove pustio je nelegitimisano lice da se u Baru udalji sa kajmanom – vrstom krokodila koji može narasti i do dva metra. To proizilazi iz odgovora Uprave za inspekcijske poslove CZIP-u, na jednu od pet upućenih inicijativa kako bi se procesuirale osobe koje po crnogorskom primorju šetaju sa divljim životinjama.

“Uprava za inspekcijske poslove tokom ljeta nije reagovala na pet podnešenih inicijativa kako bi se procesuirale osobe koje su čitavo ljeto pružali usluge fotografisanja sa majmunima, zmijama, raznim tropskim gmizavcima, sovama kukuvijama i brojnim egzotičnim papagajima”, tvrde u CZIP-u.

U odgovoru koji su dobili od Uprave, tvrde da se konstatuje puštanje nelegitimisanog lica, te samim tim i nedostatak poziva službenika Uprave policije da se lice propisno legitimiše kako bi se isto kasnije procesuiralo.

“Inspektor takođe NN lice, koje se najvjerovatnije predstavilo pod lažnim imenom i prezimenom nonšalantno pušta da se udalji sa lica mjesta sa ni manje ni više nego krokodilom”, tvrde u CZIP-u.


Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)