Injac: Razvoj Pipera značajan dio plana za ravnomjeran razvoj Podgorice

Piše: Objavljeno: 19/10/2023
featured image

Gradonačelnica Podgorice Olivera Injac razgovarala je sa građanima Pipera, te obišla nekoliko lokacija na kojima su planirani infrastrukturni projekti kojima će se poboljšati uslovi za život u ovom dijelu Podgorice.

U razgovoru sa predstavnicima NVO “Udruženje za razvoj Pipera” i mještanima razmatrani su načini na koji će se u što kraćem roku riješiti određeni izazovi sa kojima se mještani Pipera suočavaju.

“Ravnomjeran razvoj Podgorice je nešto čemu smo od prvog dana posvećeni, a neposredna komunikacija sa građanima najbrži je put to pronalaska kvalitetnih rješenja. Posebnu pažnju posvećujemo razvoju Pipera i u toku je realizacija nekoliko projekata koji će uticati na to”, kazala je Injac.

Razmatrano je pitanje infrastrukturnog povezivanja Pipera sa Zagoričem, što bi moglo uticati i na bolju valorizaciju Duklje, kao značajnog istorijskog lokaliteta.

Osim toga, govoreno je o uvođenju novih autobuskih linija, prošitenju puta Lopate – Radovče i najavljena izgradnja novih i rekonstrukcija postojećih mostova na Širaliji.

U posjeti Piperima, bili su i zamjenik gradonačelnice Danilo Šaranović v.d. sekretara Sekretarijata za finansijsko poslovanje i analizu budžeta, v.d. sekretarke Sekretarijata za lokalnu samoupravu i saradnju sa civilnim društvom Slađana Anđušić, v.d. direktorka Direkcije za imovinu, Milica Kadović, v.d. direktora Agencije za izgradnju Dragan Senić i v.d. direktora “Deponije” Aleksandar Božović.

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)

Skip to content