Građani prevareni, gradski prevoz se naplaćuje

Piše: Objavljeno: 04/09/2023
featured image

Foto: Ilustracija, pexels

Šef Kluba odbornika SD-LP u Skupštini Glavnog grada Miloš Mašković kazao je da nakon što je najavljeno da će od 4. septembra, osim za đake besplatan prevoz u septembru biti omogućen svim građankama i građanima Podgorice, građani su bili prinuđeni da ipak jutros plaćaju gradski prevoz.

“Sopstvenom odlukom vezi besplatnog gradskog prevoza za sve građanke i građane Podgorice tokom septembra mjeseca Glavni grad još jednom je pokazao svoju nesposobnost da isporuči ono što je obećao građanima”, kazao je on. 

Mašković poručuje da ovo nije prvi put da nova gradska uprava prevarila građane u sprovođenju svojih obećanja, a boji se, kako dodaje, da nije ni posljednji, piše rtcg.me.

“Dakle, nakon što je najavljeno (i objavljeno na sajtu Glavnog grada) da će od 4. septembra, osim za đake besplatan prevoz u septembru biti omogućen svim građankama i građanima Podgorice, građani su bili prinuđeni da ipak jutros plaćaju gradski prevoz”, kazao je Mašković. 

Pozvao je gradsku upravu da ne obmanjuje građane Podgorice, odnosno samo da ispuni obećano, te da što prije javnosti objasne šta se događa.

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)