GO: Bošnjačka stranka ulazi u vladu

Piše: Objavljeno: 22/08/2023
featured image

Glavni odbor (GO) Bošnjačke stranke na večerašnjoj sjednici odlučio je jednoglasno da ta partija bude dio 44. vlade, mandatara Milojka Spajića. Kako smo ranije nezvanično saznali, ponuda za ulazak u vladu bi značila da BS ima najmanje četiri resora u budućoj izvršnoj vlasti i mjesto potpredsjednika vlade, ali ta informacija još uvijek nije potvrđena.

Prema saznanjima Portala RTCG, na sjednici organa BS-a večeras u Rožajama saopšteno je da zasad koalicija “Za budućnost Crne Gore” nije u igri kada je u pitanju formiranje buduće 44. vlade. Predsjednik BS Ervin Ibrahimović na sjednici je rekao da ih je mandatar Milojko Spajić obavijestio da ZBCG neće pozvati u vladu. 

Iz BS su rekli da neće saopštiti koji su resori ponuđeni jer je to dogovor sa mandatarom Milojkom Spajićem. 

Informacije da je sinoć u Podgorici održan sastanak jednog broja predstavnika stranaka iz potencijalne nove skupštinske, nije bilo moguće zvanično provjeriti.

Navodno, sastanku su prisustvovali predstavnici Evrope sad, Demokrata i manje brojnih naroda. Na sastanku, koji je održan sinoć u Podgorici,  nije bilo predstavnika koalicije Za budućnost Crne Gore, ali prema našim saznanjima mandatar Milojko Spajić kazao je da na njih računa kao na buduće konstituente nove vlade.

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)

Skip to content