Epicentar najboljeg provoda: ,,Ljeto sa zvijezdama” zablistalo uz Natašu Bekvalac, lokalne muzičare i brojne domaće izlagače

Piše: Objavljeno: 31/07/2022
featured image

Foto: Mediabiro

Kraj jula 2022. godine, kako je to i očekivano, ostaće upamćen kao jedan od najveselijih u istoriji Bara. Na trećem koncertu tradicionalne manifestacije ,,Ljeto sa zvijezdama”, organizovanom na šetalištu kralja Nikole, uz pratnju mnogobrojne publike, članovi lokalnog ,,Padrino Band-a”, popularna pjevačica Nataša Bekvalac i di-džej Ćoske, iskoristili su priliku da uveličaju muzičku ljetnju sezonu i osjete energiju najljepšeg grada na crnogorskom primorju.

Direktor Turističke organizacije Bar Ivan Kovač, istakao je da je sinoćni zabavno-umjetnički program obilježila jedna zanimljiva novina.

,,Uveli smo bazar, gdje naši lokalni proizvođači, poput vinara, medara i izrađivača rukotvorina, mogu svoje proizvode da izlažu na štandovima, što znači i da će tokom narednih koncerata biti tu, na šetalištu,” izjavio je Kovač.

Još jednom je naglasio da u Baru trenutno boravi blizu 20.000 gostiju, što je za 10 odsto više u odnosu na 2019. godinu. Osvrnuo se i na podatak da turizmolozi iz tog grada bilježe pad noćenja, na šta utiču, prema njegovim riječima, za nijansu podignute cijena.

Sa druge strane, sinoćni izlagači nijesu krili zadovoljstvo što su dobili priliku da svoj talenat i porodični biznis predstave velikom broju turista.

,,Više od deset godina učestvujem na manifestaciji. Tu su proizvodi od suvog maslinovog drveta, odnosno suveniri i predmeti za upotrebu u domaćinstvima,” kazao je jedan od mnogobrojnih lokalnih proizvođača.
Čast da publiku razmrdaju i uvedu ih u fantastično veče, pripala je ,,Padrino Bendu”.

Frontmen i vokalista Mladen Popović, iskazao je veliku zahvalnost TO Bar.

,,Zadovoljni smo saradnjom sa prethodnim direktorima i sa sadašnjim. Ponosan sam na saradnju sa njima i samo neka potraje ovako,” poručio je Popović.

U regionu poznata kao ,,novosadska barbika”, jedna od najtraženijih pjevačica Nataša Bekvalac, Barane je uveseljavala više od dva sata. Iako poslom uslovljena na kratak boravak u mjestima koje posjeti, priznala je da grad pod Rumijom za nju ima posebnu čar.

,,Ono što me za Bar veže je energija, jako pristojni i predivni ljudi,” izjavila je Bekvalac.

Prisjetila se i prethodnih koncerata, koji su kao i sinoćni, bili ispunjeni ljepotom i emotivnoću. Otkrila je da će na njeno veliko zadovoljstvo, sa ćerkama provesti mjesec dana u našoj zemlji, nakon čega je očekuje američka turneja.

Iz TO Bar, naglasili su da nas 3. avgusta očekuje ,,Noć velikog pijeska” na kojoj će nastupiti Katarina Grujić. Naredne subote, u sklopu manifestacije ,,Ljeto sa zvijezdama”, pored Milića Šarovića i di-džeja Stanka, pjevaće i Milica Pavlović. Organizatori su podsjetili da će 11. avgusta turisti i mještani imati priliku da uživaju u ,,Šušanjskoj noći”, dok će 13. avgusta, na radost mnogih, biti organizovan koncert Tonija Cetinjskog.

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)