EKO FOND raspisao Javni konkurs za građane za dodjelu subvencija za zamjenu električnih uređaja

Piše: Objavljeno: 28/11/2023
featured image

Foto: Ilustracija, pexels

Eko fond je juče objavio Javni konkurs za građane za dodjelu subvencija za zamjenu električnih uređaja u domaćinstvima novim energetski efikasnim uređajima.

U okviru pilot projekta, građanima je omogućeno da se putem informatičke aplikacije prijave, kako bi stekli uslov za dodjelu subvencije (refundacije) od strane Eko fonda u iznosu 100,00 € za kupovinu jednog novog energetski efikasnog  električnog uređaja za domaćinstvo sa liste kvalifikovanih uređaja i prodajnih mjesta, a uz obavezu predaje starog uređaja iste kategorije prilikom preuzimanja novog uređaja-

Prilikom odlaska u kvalifikovano prodajno mjesto i kupovine novog uređaja, građanin uz identifikacioni kod i lični dokument kupuje uređaj po važećoj cijeni.

Ukoliko prodavac uvidom u informatičku aplikaciju utvrdi da je identifikacioni kod validan i da su podaci ispravno uneseni, verifikuje iskorišćenost KOD-a i građanin potpisuje ugovor o namjenskom korišćenju sredstava koji definiše prava i obaveze između Eko fonda i korisnika. 

Informatička aplikacija za prijavu i lista kvalifikovanih distributera, prodajnih mjesta i uređaja nalazi se na sajtu Eko fonda (www.eko-fond.co.me)

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)

Skip to content