Đurović: Napad na poslanicu Damjanović sraman

Piše: Objavljeno: 28/02/2021
featured image

Napad na koleginicu poslanicu Sanju Damjanović pokazatelj je sramnog stanja u kojem se naše društvo nalazi, pada morala i duboke društvene krize, smatra poslanica i potpredsjednica SNP CG Danijela Đurović.

Ona je najoštrije osudila neprimjerene karikature koje imaju za cilj napad na ženu i njenu diskreditaciju, piše rtcg.me.

“Svaki seksistički i mizogini akt će uvijek naići na osudu Socijalističke narodne partije Crne Gore. Naša partija se oduvijek borila za zaštitu dostojanstva i integriteta svakog građanina i građanke Crne Gore i tako će biti i ubuduće, bez obzira o kome se radilo. Posebno zabrinjava što su ovakvi ispadi sve učestaliji, a nažalost, nedovoljno osuđeni od javnosti. Podsjećanja radi, nedavno je kroz istu situaciju prošla i ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić”, navodi se u saopštenju Đurović.

Kao poslanica i članica Odbora za rodnu ravnopravnost, kako ističe, diže glas za odbranu dostojanstva svih žena u Crnoj Gori.

“Naša država mora stati iza svakog svog građanina i građanke i pokazati da je jača od primitivizma kojem ovih dana svjedočimo”, poručila je Đurović.

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava
Skip to content