Dan otvorenih vrata UCG biće 6.marta

Piše: Objavljeno: 05/02/2024
featured image

Foto: rtcg.me

U Rektoratu Univerziteta Crne Gore održan je sastanak sa predstavnicima svih univerzitetskih jedinica UCG povodom predstojećeg Dana otvorenih vrata Univerziteta Crne Gore čije je održavanje najavljeno za 6. mart 2024. godine u Univerzitetskom sportsko-kulturnom centru, u periodu od 10-16h.

Sastanak je vodio tim Kancelarije za razvoj karijere i cjeloživotno učenje, koji ovaj projekat organizuje već šestu godinu zaredom.

“Dogovoren je plan pripremnih aktivnosti povodom cjelokupne organizacije događaja”, saopšteno je iz UCG.

Dan otvorenih vrata ima za cilj da maturantima u Crnoj Gori pruži mogućnost da na neposredan način dobiju informacije o mogućnostima i prilikama za nastavak školovanja i odabir buduće profesije.

“Ovaj događaj predstavlja jedinstvenu priliku da maturanti steknu sliku o procesu studiranja na 19 univerzitetskih jedinica, programima mobilnosti, mogućnostima studijskog boravka u inostranstvu”, ističe UCG.

Pored maturanata, događaj je namijenjen i studentima Univerziteta Crne Gore, budući da će centri i servisi koji postoje na Univerzitetu takođe imati svoje štandove.

Prisutnima će se predstaviti Centar za međunarodnu saradnju i razvoj karijere na UCG, prezentujući sve mogućnosti koje se odnose na studente, ali i buduće maturante.

Pored toga, koordinatorima su predstavljene aktivnosti Kancelarije za razvoj karijere i CŽU, koje će se realizovati tokom predstojećeg ljetnjeg semestra na svim univerzitetskim jedinicima.

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)

Skip to content