Đakonović: Kapaciteti na Adi Bojani popunjeni više od 90 odsto

Piše: Objavljeno: 02/08/2022
featured image

Foto: Mediabiro

U HTP Ulcinjska rivijera zadovoljni su dosadašnjom turističkom sezonom, saopštio je Izvršni direktor tog hotelsko-turističkog poduzeća Bojan Đakonović. On je naveo da su kapaciteti na Adi Bojani popunjeni nešto više od 90 odsto.

Prema njegovim riječima, trenutno u objektima Ulcinjske rivijere u hotelskom dijelu boravi 450 gostiju i 100 u kampu, što je 40 odsto više turista nego prošle godine, piše rtcg.me.

“Možemo reći da smo zadovoljni dosadašnjom sezonom, pogotovo ako uzmemo u obzir sve ono što se dešavalo ranije. Kada je u pitanju struktura gostiju, najbrojniji su inostrani gosti iz zemalja regiona i Zapadne Evrope. Najbrojniji inostrani gosti su iz Srbije, zatim Njemačke, Češke, Poljske i drugih zemalja”, kaže Đakovnović.

Tome, dodaje on, svakako doprinose jedinstveni prostor kakva je Ada, renovirani smještajni kapaciteti, lijepo vrijeme, čista voda, toplo more i povoljne cijene.

Ove godine cijene smještaja blago su uvećane, 3 do 5%, ali, ističe, ima i razloga. Obnovljeno je dosta onoga što je bilo uništeno djelovanjem erozije i vremenskih neprilika.

“Ove godine imamo 15 novih smještajnih jedinica, koje su na većem nivou nego ranije. Modernizovan je restoran na plaži”, navodi Đakonović.

Dodaje da prema svim dosadašnjim najavama svi kapaciteti za špic sezonu od avgusta do kraja septembra biće popunjeni, sa tendencijom da bude veoma uspješna ukoliko ne bude nekih vanrednih situacija, kao što je povećanje broja oboljelih od korone.

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)

Skip to content