Crna Gora nominovana za najpoželjniju evropsku destinaciju

Piše: Objavljeno: 20/08/2022
featured image

Foto: Ilustracija, pexels

Crna Gora nominovana je za najpoželjniju evropsku destinaciju u okviru 21. godišnje dodjele nagrada prestižnog britanskog magazina „Wanderlust Reader Travel Awards 2022“, saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije (NTO).

‘Wanderlust’ je najstariji britanski magazin posvećen putovanjima i jedan od vodećih u poslednjih 29 godina, sa posebnim fokusom na održivi turizam. Misija magazina je da objavom autentičnih putopisa, zadivljujućih fotografija i stručnih savjeta, inspiriše putnike širom svijeta da otkriju nove destinacije. Sa preko 10 miliona pregleda stranice godišnje i preko 100 000 čitalaca po izdanju, ovaj magazin jedan je od najuticajnijih kada je u pitanju odluka britanaca o izboru sljedeće destinacije za putovanje”, navodi se u saopštenju.

Kako dodaju, Crna Gora je već dobro poznata destinacija za čitaoce magazina Wanderlust i nalazi na vrhu liste zamalja koje treba posjetiti, što je čini jednom od favorita za ovu nagradu. Čitaoci su imali priliku da se kroz afirmativne članke upoznaju sa atraktivnom ponudom i nesvakidašnjim prirodnim ljepotama, pi[e rtcg.me.

„Prošetajte Kotorom, upijajte zrake sunca na budvanskim plažama i uživajte u prirodi Nacionalnog parka Durmitor“ jedna je od preporuka ovog magazina.

“U saradnji sa vodećom svjetskom turističkom berzom “World Travel Market“, nagrade će biti uručene na prestižnoj ceremoniji dodjele nagrada koja će se održati u „Londonskoj kuli (Tower of London)“, 8. novembra, a očekuje se prisustvo preko 300 lidera u oblasti turizma”, zaključuje se u saopštenju u kojem pozivaju sve da glasaju za Crnu Goru. 

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)

Skip to content