Brojnim investicijama značajno unaprijeđen kvalitet života u Tološima

Piše: Objavljeno: 15/10/2022
featured image

Foto: podgorica.me

Gradonačelnik Podgorice dr Ivan Vuković obišao je Tološe, naselje u kom je tokom protekle četiri godine zahvaljujući vrijednim investicijama značajno unaprijeđen kvalitet putne infrastrukture, a samim tim i kvalitet života njegovih stanovnika. 

Gradonačelnik je istakao da su gotovo sve važne saobraćajnice u ovom naselju temeljno sanirane i podjetio na rekonstruisan Bulevar Mihaila Lalića, Ulicu SKOJ-a, Partizanski put, Ulica dr Blaža Raičevića, Milana Raičkovića, Đura Čagorovića, Tivatsku i druge. 

“Konkretan povod današnjeg obilaska jeste temeljna sanacija kraka Ulice Kapetana Đura Draškovića, nekada Knjaza Danila, u dužini 1,2km. Na zahtjev mještana, mi smo ulicu temeljno sanirali, proširili tamo đe je to bilo moguće i danas ona izgleda mnogo ljepše i bolje. Ako se unapređenju putne infrastrukture dodaju i druge vrijedne investicije, u prvom redu, novi objekat osnovne škole, sportsko – rekreativna zona, dječija igrališta, možemo da kažemo da se danas u Tološima neuporedivo bolje živi nego što je to bilo prije četiri godine. Slika Tološa u tom smislu danas je puno ljepša”, istakao je gradonačelnik. 

Mještani su iskazali veliko zadovoljstvo zbog svih projekata koji su realizovani u prethodnom periodu, kako na području Tološa, tako i Podgorice u cjelini, te kazali da vjeruju da će se intenzivan razvoj našeg grada nastaviti.

Creative
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Skip to content