Brojni posjetioci Portonovi rizorta uživali u koncertu Sergeja Ćetkovića

Piše: Objavljeno: 25/07/2022
featured image

Mnogobrojni posjetioci su u subotu veče bili u prilici da uživaju u pjesmama poznatog crnogorskog pjevača Sergeja Ćetkovića u Portonovi rizortu. Koncertu je prethodio defile mažoretkinja, što je upotpunilo cijeli događaj.

Ćetković je tom prilikom kazao da je po prvi put u Portonovom, te da se raduje što će u narednim danima imati priliku bolje da upozna ovo , kako je rekao, prelijepo mjesto.

“Danas sam imao svega dva sata da obiđem samo mjesto, ali sjutra planiram jedna lijep obilazak i da uživam u ambijentu. Svaka čast na svemu što su uradili, pratim ovaj projekat već od samog početka, i jako mi je drago da se desio baš u Crnoj Gori”, kazao je on.

Za svoje pjesme kaže da su sve emotivne, autorske. Onu koju posebno izdvaja, i koja mu je “bliže srcu” jeste “Oči nikad ne stare” jer, kako kaže, posvećena je osobi koju iskreno voli.

Kada je po srijedi repertoar koji izvodi na koncertima, Sergej kaže da njega obično bira publika, putem društvenih mreža.

“Ono što mi izvodimo zadnjih par godina uvijek dopunimo sa nekom novom pjesmom. Novi CD se uveliko sprema, tu su već “Koferi” i nova pjesma “ Ne odlaziš” koja je aktuelna ovih dana”, rekao je.
Nakon dvije godine pauze, koja je uslijedila za sve estradne umjetnike, Ćetković kaže da se uželio koncerata i druženja sa publikom.

“Sinoć smo bili u Plavu, zatim slijedi koncert u Beogradu, nakon toga Split, i jako se radujem ovom ljetu i brojnim druženjima koja će uslijediti”, poručio je on.

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava
Skip to content