Bjelopoljskom domu za stare donirali pet hiljada eura

Piše: Objavljeno: 17/08/2023
featured image

Foto: Ilustracija, pixabay

NLB banka donirala je pet hiljade eura bjelopoljskom Domu za stare sa ciljem da doprinesu da treće doba učine prijatnijim.

Kao društveno odgovorna kompanija NLB je u fokus, ovog puta stavila naše najstarije građane, kazao je prilikom uručivanja donacije Nedžad Ćeman, direktor filijale u Bijelom Polju.

Ćeman je dodao da je želja zaposlenih u NLB da kreira odrđivu budućnost za sadašnje i generacije koje dolaze pa je u tom cilju opredijelila 1,35 miliona eura donacija za sva tržišta u matčnom region gdje posluje. U Crnoj Gori 11 organizacija zajedno dobiće 100.000 eura, piše rtcg.me.

Na početku ove velike humane akcije finasijska sredstva će prvo stići u ustonove koje se brinu o starijim osobama. Tako je danas pored Doma starih donacija uručena i Domu starih “Grabovac” u Risnu.

NLB će kroz ovu humanu akciju pored brige o starima voditi računa i poboljšanju uslova života djece i porodica, saopštio je Ćeman.

U ime direktora, ustanove i svoje lično na vrijednoj donaciji zahvalila se PR Doma za stare Marijana Smolović, koja je, kako je kazala, veoma značajna za tu ustanovu, jer na godišnjem nivou izdvaja značajna sredstva za kupovinu sanitetskog materijala i lijekova za korisnike.

“Posebnu zahvalnost duhujemo zaposlenima u NLB banci koji su glasali da ova vrijedna donacija u vrijednosti od 5000 eura pripadne našoj ustanovi. Naša ustanova zbrinjava jednu od najranjivijih kategorija stanovništva i svaki vid donacije nam uvijek dobro dođe”, istakla je Smolović.

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)

Skip to content