Akcija Saveza udruženja penzionera i Fonda PIO: Jeftinije meso za sve penzionere

Piše: Objavljeno: 18/10/2023
featured image

Foto: UGC

Savez udruženje penzionera Crne Gore kao i ranijih godina pokrenuo je zajedno sa Fondom PIO inicijativu za obezbjeđenje zimnice crnogorskim penzionerima, tj meso po povoljnijim uslovima nego u marketima. Ove godine novina je što jeftinije meso mogu da kupe svi penzioneri i oni koji nijesu članovi udruženja, dovoljno je da posjete opštinska udruženja.

-Naišli smo na razumijevanje Vlade i njenih ministarstava: poljoprivrede i rada i socijalnog staranja, koji su participirali jagnjeće meso zajedno sa Fondom PIO. Mole se opštinska udruženja penzionera da pored članova Saveza udruženja penzionera Crne Gore, upis i isporuku ove zimnice uključe i penzionere koji nijesu članovi Saveza, kako bi benefite ove aktivnosti osjetili svi crnogorski penzioneri – poručili su iz Saveza penzionera.

Navode da će ove godine kilogram jagnjećeg (subvencioniranog mesa) penzioneri plaćati po 7,20 eura (podsjećamo da je to prošle godine bilo po 7,90) i to sve na osam beskamatnih rata, piše Pobjeda.me.

-Ostalu robu (teleće, juneće, svinjske polutke) kao i kokošije meso i suhomesnate proizvode penzioneri će dobijati povoljnije nego što je to u maloprodaji, i to na 10 beskamatnih rata. Robu će isporučivati zaintresovanim penzionerima ,,Mesopromet” Bijelo Polje, ,,Goranović” i ,,Tuko” iz Nikšića, ,,Marteks” iz Cetinja, kao i ,,N.M. Durmitor” sa Žabljaka – poručili su iz Saveza.

Opštinska udruženja su dobila ujednačene ponude ovih kuća i upis je počeo od utorka.

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)

Skip to content