Air Montenegro ponudio promotivne cijene karata

Piše: Objavljeno: 16/01/2023
featured image

Foto: Ilustracija, pexels

Crnogorska nacionalna avio-kompanija pripremila je specijalne cijene za putovanja tokom 2023. godine.

Riječ je o promotivnoj prodaji od 16. do 30. januara u okviru koje će, između ostalog, cijena karte u jednom pravcu na linijama Tivat-Beograd, Podgorica-Beograd biti 49 eura, saopšteno je iz Air Montenegra.

Karte iz Podgorice i Tivta do Istanbula moguće je kupiti od 119 eura u jednom pravcu, dok su za letove iz Podgorice ka Ljubljani dostupne po cijeni od 69 eura. Do kraja januara, u okviru promotivne ponude, Air Montenegro je svojim putnicima omogućio niže cijene i na ostalim linijama i to za letove ka: Pragu, Cirihu, Banjoj Luci, Lionu, Nantu, Parizu, Bratislavi, Brnu i Kopenhagenu.

„Veliki broj građana početkom godine planira putovanja zbog čega smo omogućili vrlo povoljne cijene avio-karata na našim destinacijama. Vjerujemo da će ovo biti dodatni motiv da već sada bukiraju svoje letove i učine da ova godina bude godina putovanja“, poručuju iz nacionalnog avio-prevoznika.

Karte kupljene tokom promotivnog perioda mogu se iskoristiti za putovanja od 16. februara do 30. septembra ove godine, a u cijenu su uključene sve takse, ručni prtljag od osam kilograma i dodatni prtljag do 23 kilograma.

Creative
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Skip to content