Aerodromi dočekuju dvomilionitog putnika

Piše: Objavljeno: 21/09/2023
featured image

Foto: rtcg.me

Aerodromi Crne Gore očekuju dvomilionitog putnika, što je odličan rezultat, kazao je predsjednik Odbora direktora Aerodroma Crne Gore Eldin Dobardžić. Komentarišući to što su niskobudžetne kompanije otkazale letove iz naše zemlje, Dobardžić je rekao da smatra da je to kratkoročni prekid linija i da će se prije ljetnje sezone ponovo uspostaviti.

“Mi kao država sjutra dočekujemo dvomilionitog putnika. To je odličan rezultat kada uzmemo u obzir da smo prije tri godine imali korona godinu”, kazao je Dobardžić. 

Dobardžić je kazao da se aviosaobraćaj značajno razvio, piše rtcg.me.

“Brže nego što smo predviđali u prethodnom periodu. Kada kažemo dva milion moramo reći uzeti u obzir da je to dva miliona na oba naša aerodroma”, istakao je on. 

Komentarišući to što su niskobudžetne kompanije otkazale letove iz naše zemlje, Dobardžić je kazao da će organizovati sastanak uskoro i da se nada da je u pitanju kratkoročni prekid linije. 

“Pokušaćemo u narednom periodu da na nekom najvećem niovu organizujemo sastanke sa njima i da vidimo da li postoji problem ili se radi o kratkoročnom prekidu te linije i da će se već u proljeću te avio destinacije aviopovezanost sa aviodestinacijama ponovo uspostaviti”, kazao je Dobardžić. 

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)

Skip to content