Abazović i Đurović obišli lokaciju budućeg tunela između Crne Gore i Kosova

Piše: Objavljeno: 06/08/2022
featured image

Foto: Vlada CG

Premijer Dritan Abazović i ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović posjetili su juče plavsku opštinu, gdje su obišli nekoliko lokacija koje se nalaze na listi prioritetnih kapitalnih zadataka Vlade Crne Gore.

Abazović i  Đurović posjetili su lokaciju budućeg tunela između Crne Gore i Kosova, koji preko Bogićevice treba da spoji Plav i Dečane.

Oni su, kako je saopšteno iz Vlade, posjetili i Plavsko jezero za koje je iskazana neophodnost početka procesa revitalizacije i spašavanja.

,, Plavski kraj će dati jedan novi zamah crnogorskom turizmu. Potrebno je iskoristiti znanje naše dijaspore koja voli ovaj kraj i redovno dolazi sa novim idejama, ali i što više ljudi upoznati sa ljepotama Crne Gore. Vjerujem da ćemo zajedno uraditi prave stvari”, zaključio je Abazović.

Premijer i ministar posjetili su Bogićevicu i Hridsko jezero, gdje su razgovarali sa lokalnim stanovništvom koje ih je upoznalo sa istorijskom činjenicom da je Abazović prvi predsjednik Vlade Crne Gore, nakon Blaža Jovanovića, koji je obišao pomenuto jezero.

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)

Skip to content