3×3 u Mojkovcu

Piše: Objavljeno: 19/08/2023
featured image

3×3 Montenegro LOB Tour 2K23 organizovao je dvodnevni basket događaj u Mojkovcu, u kojem su uživali takmičari i publika svih generacija.
Prvog dana u saradnji sa Crnogorskim olimpijskim komitetom održana je COK 3×3 liga za djecu na kojoj je nastupilo devet ekipa, koje su činile od djeca od 10-14 godina iz Kolašina i Mojkovca.

Prvo mjesto osvojila je ekipa HOOPERS u sastavu: Mateja Jušković, Matija Rabrenović i Vasilije Jovanović.

Drugo mjesto zauzela je ekipa BOOS u sastavu: Bogdan Jovanović, Pavle Merdović, Vuk Pandurica i Matija Filipović.

Treće mjesto pripalo je ekipi KEČI BOYS u sastavu: Dimitrije Babović, Miloš Mitrović, Mateja Kljajević I Nikša Dragićević.

Nakon turnira za djecu organizovan je kvalifikacioni turnir na kojem su nastupile osam ekipa, a plasman u glavnu fazu ostvarile su ekipe “TOMAŠEVO” u sastavu: Mihailo Bošković, Miroslav Glušević, Ivan Jeknić i Vuk Velimirović, kao i ekipa “MOJKOVAC” čiji sastav su činili: Miljan Vujanović, Pavle Bulatović i Dušan Vučelić.

U nedjelju 1. avgusta uprkos malim problemima usljed kiše, 10 ekipa koje su bile najbolje plasirane po FIBA rankingu i finalisti kvalifikacionog turnira održanog dan ranije, priredile su pravi sportski spektakl.

Nakon grupne faze i eliminacionih mečeva u finalu su se sastale ekipe KODIO ZABJELO i TERMOSISTEM. Ekipa KODIO ZABJELO čiji sastav čine: Aleksa Mandić, Vaso Popović, Milovan Skendžić i Aleksa Vujadinović osvojila je prvo mjesto i nagradu u iznosu od 1000 eura, dok je drugoplasirana ekipa, TERMOSISTEM koja je nastupila u sastavu: Dejan Džaković, Dejan Posuka, Dražen Otašević i Goran Posuka osvojila drugo mjesto i nagradu u iznosu od 400 eura.

Nagradu u vrijednosti od 50 eura za najbolje zakucavanje na turniru osvojio je Matija Babović, dok je nagradu iste vrijednosti za šutiranje trojki osvojio Vaso Popović, a takmičari su od kompanije LOB dobili i dvije nagrade – po 50 eura free bet-ova.

Turneja 3×3 Montenegro Lob Tour 2k23 se nastavlja i basket već danas i sjutra stiže na Žabljak!

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)

Skip to content