Jelena Rozga priredila nezaboravan provod gostima hotela Splendid

Piše: Objavljeno: 02/01/2024
featured image

Spektakularan novogodišnji program sinoć je nastavljen i u bečićkom hotelu Splendid Conference&Spa Resorti nastupom miljenice regionalne publike, Jelene Rozge.

Mnogobrojni posjetioci su uživali u luksuznom ambijentu hotela, kvalitetnoj gastro ponudi, iznad svega nastupu Jelene Rozge koja je priredila pravi muzički cunami.

Publika je uživala u najvećim hitovima kao što su “Bižuterija”, “Nirvana”, “Minut srca mog”, kao i mnogim drugim pjesmama koje su obilježile kako njenu solo karijeru, tako i vrijeme provedeno u kultnoj grupi Magazin.

No, u Splendidu dobar ritam ne staje. Već večeras binu će zatresti pop diva Severina. Biće to njen šesti koncert u ovom hotelu, piše Mediabiro.

U pratećem programu će i večeras nastupiti Splendid Big Bend vokalno instrumentalni sastav zadužen za evergrin hitove, Saxonique duo i orekstar Žutog SerhatlićaHotel će 3. januara hotel biti domaćin najveće proslave u branši – Turističke Nove godine.

Foto: Mediabiro

Manifestaciju koja skoro deceniju i po okuplja sve predstavnike turističke privrede, organizuje Crnogorsko Turističko Udruženje(CTU) kao svečani početak nove radne godine.

Creative
Društvo
Kolumne
Ostalo
Posao
Uncategorized
Vijesti
Zabava

Ostavi komentar

(Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *)