U sklopu priprema za početak rada Radio-televizije Podgorica sinoć je u sjedištu tog medija u Ulici 19.decembra (južna tribina stadiona Budućnosti) postavljen njihov logo.

Na konferenciji za novinare održanoj 29.decembra prošle godine u prostorijama Radio-televizije Podgorica, gradonačelnik Ivan Vuković podsjetio je da radio uveliko radi (Glavni grad počeo je testiranje opreme gradskog radija 31. jula na frekvenciji od 103 megaherca), da će krajem januara ili početkom februara početi da radi portal, dok će gradska televizija startovati sredinom ove godine, piše rtcg.me.

Foto: Logo RTV Podgorica, Pobjeda)

Podsjećanja radi, Skupština Glavnog grada je 24. februara prošle godine izglasala osnivanje RTV Podgorica.

Društvo sa ograničenom odgovornošću Lokalni javni emiter RTV Podgorica osnovano je na neodređeno vrijeme.

Na istoj sjednici Skupštine grada imenovan je i Savjet RTV Podgorica koji čine Živko Andrijašević, Dragana Tripković, Amer Ramusović, Husein Tuzović i Božidar Jaredić.

Na konstitutivnoj sjednici Andrijašević je izabran za predsjednika, a Predrag Vučinić za v. d. direktora RTV Podgorica.

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Edita Dautović

Edita Dautović osnivačica, urednica i novinarka portala Preduzetnica.me. Rođena je 22.01.1978.godine u Prijepolju, živi i radi u Podgorici. Magistrica jemenadžmenta i preduzetništva. Posjeduje više od 15 godina radnog iskustva iz oblasti biznisa i preduzetništva, prodaje i konsaltinga u radu sa nekretninama, marketinga, event menadžementa i projekt manadžmenta. Predsjednica je Udruženja preduzetnica Crne Gore. Trenutno radi kao copywriter za određene platforme. Gaji veliku ljubav prema pisanoj riječi i putovanjima. Zalaže se za ljudska prava i žensko preduzetništvo. U slobodno vrijeme piše prozu i poeziju.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja