Kompanija Adriatic Marinas – Porto Montenegro nastavlja partnersku podršku Košarkaškom klubu Teodo iz Tivta u vidu donacije od 25.000 eura za 2021. godinu, prenosi bankar.me.

Foto: Ilustracija, ruYachts.com

“Porto Montenegro i Opština Tivat planiraju ozbiljnu saradnju kada je u pitanju razvoj programa zajedničkih sportskih aktivnosti, uključujući jedinstvene wellness sadržaje hotela SIRO u novom dijelu Porto Montenegra pod nazivom Boka Place. Takođe, planiramo da uključimo i druge specijalizovane partnere iz niza različitih sportskih disciplina, kako bismo sportsku i rekreativnu ponudu grada Tivta doveli na još zavidniji nivo. Zadovoljstvo nam je što smo se i ove godine udružili s KK Teodo i pomogli još većim sponzorskim paketom u odnosu na prethodne godine, što omogućava ambicioznije zajedničke planove za dalji razvoj Kluba. Teodo je sportski simbol grada Tivta.”, izjavio je izvršni direktor kompanije Adriatic Marinas David Margason.

Sekretar kluba Dragan Perić, naglašava da će sredstva dobijena od kompanije Adriatic Marinas biti usmjerena ka mladim igračima kojima klub želi omogućiti nastup u LA i ABA ligi.

„I pored svih izazova uslovljenih koronavirusom, siguran sam da nas očekuje uzbudljiva i uspješna sezona. Pred nama su utakmice LA crnogorske lige i Kupa Crne Gore, a u regionalnoj Balkanskoj ligi smo na korak od plasmana u drugu fazu takmičenja. Naš cilj je kvalitetan i stručan rad sa domaćim, mladim igracima, kojima želimo omogućiti da se takmiče u Prvoj i ABA ligi, jer to naš grad sa svim svojim potencijalima zaslužuje, a jako partnerstvo sa Porto Montenegrom samo potvrđuju ambicioznost naših planova.”

Košarkaški klub Teodo jedan je od više desetina partnera iz Tivta sa kojima kompanija Adriatic Marinas realizuje godišnju sponzorsku saradnju.

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Edita Dautović

Edita Dautović osnivačica, urednica i novinarka portala Preduzetnica.me. Rođena je 22.01.1978.godine u Prijepolju, živi i radi u Podgorici. Magistrica jemenadžmenta i preduzetništva. Posjeduje više od 15 godina radnog iskustva iz oblasti biznisa i preduzetništva, prodaje i konsaltinga u radu sa nekretninama, marketinga, event menadžementa i projekt manadžmenta. Predsjednica je Udruženja preduzetnica Crne Gore. Trenutno radi kao copywriter za određene platforme. Gaji veliku ljubav prema pisanoj riječi i putovanjima. Zalaže se za ljudska prava i žensko preduzetništvo. U slobodno vrijeme piše prozu i poeziju.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja