Promotivne godišnje ulaznice za neograničen broj ulazaka u svih pet nacionalnih parkova i Botaničku baštu Dulovine u Kolašinu mogu se naći u prodaji po cijeni od 13,5 eura.

-Preduzeće Nacionalni parkovi Crne Gore kroz kampanju Priroda je moj dom osmislilo je dodatne povoljnosti kada je u pitanju posjeta zaštićenim područjima, pa se uz kupovinu godišnje ulaznice stiče mogućnost neograničenog broja ulazaka u svih pet crnogorskih nacionalnih parkova i Botaničku baštu Dulovine do kraja kalendarske godine – navodi se u saopštenju NPCG.

Oni su naveli da su, u okviru kampanje Priroda je moj dom, izradili i podijelili besplatne ulaznice za oko 70 hiljada učenika osnovnih škola na teritoriji Crne Gore.

Foto: Marina Đurović

-Za organizovane grupe, omogućili smo popust 50 odsto na cijene dnevnih ulaznica. Pripremili smo i popust od 50 odsto na cijenu godišnje ulaznice, koja podrazumijeva neograničen broj ulazaka tokom godine u svih pet nacionalnih parkova i Botanički vrt Dulovine – saopštili su iz NPCG.

Oni su dodali da podaci iz prethodnih godina govore o sve većem interesovanju domaćih turista za nacionalne parkove, pa očekuju da će godišnje ulaznice naići na veliko interesovanje građana, kao i da će mališani sa dobijenim karticama za besplatan ulaz u parkove provesti ljetnji raspust u tom najvrjednijem prirodnom ambijentu.

Godišnje ulaznice svi zainteresovani mogu kupiti na kontrolno-naplatnim punktovima u nacionalnim parkovima, ali i u Upravi NPCG u Podgorici, na adresi Trg Bećir bega Osmanagića 16.

Podijeli

O Autoru

Milanka Ćorović

Novinarka, kolumnistkinja, portparolka udruženja preduzetnica Crne Gore i urednica portala Preduzetnica.me, rođena Podgoričanka, bira teme i piše članke koji nas podsjećaju da su "istinske vrijednosti isključivo one koje odgovorno i marljivo gajimo u sebi“ i da je kontinuirani rad "najveća životna investicija“. Vječita zaljubljenica u prirodu, pisanu, a i datu riječ.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja