Proizvođači različitih domaćih proizvoda imaće priliku da dva puta sedmično, subotom i srijedom, svoje proizvode izlože u Luštici Bay, u okviru projekta Luštica Bay Farm Fresh.

Iz Luštice Development je saopšteno da će, u sklopu te svojevrsne farme svježih domaćih proizvoda, a u saradnji sa Udruženjem seoskih domaćinstava Crne Gore, u poslovnom prostoru B2-3 na šetalištu u Marina naselju Luštica Bay od deset sati do 21 sat, svake srijede i subote biti izložena kolekcija odabranih proizvoda kao što su sir, maslinovo ulje, sapuni, sokovi, likeri, vino, suveniri i slični proizvodi.

-Sjutra će vino, maslinovo ulje i ručno pravljene proizvode od maslina ponuditi izlagači Vinarija Garnet i domaćinstvo Mlin Čelanovica – navodi se u saopštenju.

U srijedu će proizvode izlagati domaćinstvo Pony Art Garden.

Iz Luštice Development su objasnili da se radi o domaćim luštičkim sirevima, maslinama i maslinovom ulju, domaćem luštičkom vinu, likerima, suvenirima od maslinovog drveta, školjki i kamenja.

Istog dana proizvode od meda prikazaće domaćinstvo Radman.

Luštica Bay Farm Fresh je posebno osmišljen prostor, platforma kreirana sa namjerom da obezbijedi stalnu reviju domaćih proizvoda i proizvođače poveže sa novim tržištem.

-Kompanija u kontinuitetu podstiče saradnju sa domaćim proizvođačima i ugostiteljima pa su u marina naselju u partnerstvu sa domaćim ugostiteljima i ove godine otvoreni novi sadržaji – restorani, uslužni objekti i plažni klubovi – zaključuje se u saopštenju.

Podijeli

O Autoru

Milanka Ćorović

Novinarka, kolumnistkinja, portparolka udruženja preduzetnica Crne Gore i urednica portala Preduzetnica.me, rođena Podgoričanka, bira teme i piše članke koji nas podsjećaju da su "istinske vrijednosti isključivo one koje odgovorno i marljivo gajimo u sebi“ i da je kontinuirani rad "najveća životna investicija“. Vječita zaljubljenica u prirodu, pisanu, a i datu riječ.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja