Izvršni direktor nacionalnog avio-prevoznika Montenegro Airlinesa (MA), Vlastimir Ristić podnio je ostavku na tu funkciju, potvrđeno je agenciji Mina-business.

On je o tome obavijestio odbor direktora državne kompanije čiji su avioni prizemljeni krajem prošle godine.

Foto: Mina news

“U cilju doprinosa razrješenju situacije u nacionalnom avio-prevozniku, a sledstveno zahtjevu članova Vlade, obavještavam vas da podnosim ostavku na dužnost izvršnog direktora”, naveo je Ristić.

On je u dopisu kazao da je podnio i zahtjev za sporazumni prekid radnog odnosa u MA, uz odricanje prava na ugovorenu otpremninu.

Ristić je na poziciju izvršnog direktora MA došao sredinom aprila prošle godine.

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Edita Dautović

Edita Dautović osnivačica, urednica i novinarka portala Preduzetnica.me. Rođena je 22.01.1978.godine u Prijepolju, živi i radi u Podgorici. Magistrica jemenadžmenta i preduzetništva. Posjeduje više od 15 godina radnog iskustva iz oblasti biznisa i preduzetništva, prodaje i konsaltinga u radu sa nekretninama, marketinga, event menadžementa i projekt manadžmenta. Predsjednica je Udruženja preduzetnica Crne Gore. Trenutno radi kao copywriter za određene platforme. Gaji veliku ljubav prema pisanoj riječi i putovanjima. Zalaže se za ljudska prava i žensko preduzetništvo. U slobodno vrijeme piše prozu i poeziju.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja