Generalni sekretarijat Vlade Crne Gore od danas je, zbog aktuelne situacije u vezi sa koronavirusom, obustavio rad sa strankama, i on će se obavljati klasičnom ili elektronskom poštom.

-Kako su u Crnoj Gori na snazi mjere zaštite od koronavirusa, u skladu s kojima je svaka institucija definisala specifične režime rada, u Generalnom sekretarijatu Vlade od 9. jula, sve dok mjere budu trajale, biće obustavljen rad sa strankama – navodi se u saopštenju Vlade.

Dodaje se da eventualne zahtjeve i pismena, stranke mogu da pošalju putem pošte na adresu Vlada Crne Gore, Karađorđeva bb, ili na adresu elektronske pošte administracija@gsv.gov.me.

-Vjerujući da smo svi podjednako svjesni, da bez veće štete u situaciji u kojoj se nalazimo, možemo proći samo ako svi pokažemo visok stepen lične i kolektivne odgovornosti, unaprijed vam se zahvaljujemo na razumijevanju i saradnji – zaključuje se u saopštenju.

Podijeli

O Autoru

Milanka Ćorović

Novinarka, kolumnistkinja, portparolka udruženja preduzetnica Crne Gore i urednica portala Preduzetnica.me, rođena Podgoričanka, bira teme i piše članke koji nas podsjećaju da su "istinske vrijednosti isključivo one koje odgovorno i marljivo gajimo u sebi“ i da je kontinuirani rad "najveća životna investicija“. Vječita zaljubljenica u prirodu, pisanu, a i datu riječ.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja