Ministar kulture Aleksandar Bogdanović uputio je čestitku povodom praznika Kurban – bajrama vjernicima islamske vjeroispovjesti, poželevši da doprinese širenju istinskih vrijednosti i tolerancije.

-U duhu vjere u bolje sjutra, neka ovaj veliki praznik doprinese širenju istinskih vrijednosti tolerancije, humanosti, zajedništva i međusobnog razumijevanja, utkanih u multikonfesionalno biće crnogorskog društva – naveo je Bogdanović u cestitki.

On je vjernicima poželio da im praznični dani donesu dobro zdravlje, mir i radost.

-U nadi da će i u ovim izazovnim vremenima opšte dobro biti cilj kojem ćemo zajednički težiti, kako bismo još snažnije učvrstili temelje daljeg prosperiteta Crne Gore – navodi se u bajramskoj čestitki Bogdanovića.

Podijeli

O Autoru

Milanka Ćorović

Novinarka, kolumnistkinja, portparolka udruženja preduzetnica Crne Gore i urednica portala Preduzetnica.me, rođena Podgoričanka, bira teme i piše članke koji nas podsjećaju da su "istinske vrijednosti isključivo one koje odgovorno i marljivo gajimo u sebi“ i da je kontinuirani rad "najveća životna investicija“. Vječita zaljubljenica u prirodu, pisanu, a i datu riječ.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja