Prvi let kompanije Luxair na relaciji Luksemburg – Podgorica odložen je za 8. februar naredne godine, zbog pogoršane epidemiološke situacije, saopšteno je iz Kulturno-informativnog centra Crne Gore u Luksemburgu.

Predsjednica Kulturno-informativnog centra Crne Gore u Luksemburgu, Fetija Kalač, kazala je da će kompanija Luxair refundirati kartu svim putnicima koji su je kupili, ili stiču pravo na vaučer od dodatnih deset odsto na kupovinu bilo koje avionske karte, piše rtcg.me.

Foto: Ilustracija, medium.com

“Kompanija Luxair je najavila da će posebnu pažnju usmjeriti na gradove Crne Gore Podgoricu i Tivat, te da su ove destinacije na njihovoj listi prioriteta”, navela je Kalač u saopštenju.

Kulturno-informativni centar Crne Gore u Luksemburgu, i pored velike želje da organizuje prvi let na relaciji Luksemburg – Crna Gora u ovoj godini, poželio je svima dobro zdravlje i raspoloženje, ali i kreativne i uspješne planove za narednu godinu.

Podijeli

O Autoru

Edita Dautović

Edita Dautović je vlasnica Agencije za nekretnine „Millennium” u Podgorici i predsjednica Udruženja preduzetnica Crne Gore. Jedna je od osnivačica Balkanskog udruženja žena u zanatima, od 2014. godine i predsjednica iste, promoterka je socijalnog preduzeća i ambasadorka ženskog preduzetništva Crne Gore u inostranstvu.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja