Glavni grad Podgorica planira da i ove godine, u saradnji sa partnerima, organizuje proslavu novogodišnjih praznika na Trgu nezavisnosti.

Uzimajući u obzir činjenicu da se suočavamo sa pandemijom koronavirusa i da se situacija u tom smislu svakodnevno mijenja, nadležene službe Glavnog grada su u obavezi da sve planirane programske aktivnosti prilagode novonastaloj situaciji, odnosno da prilikom njihove realizacije poštuju sve mjere propisane od strane nadležnih zdravstvenih institucija.

S tim u vezi, Glavni grad je pokrenuo niz procedura u susret organizaciji ove manifestacije u slučaju da njeno održavanje bude moguće u datom trenutku. U tom cilju, Turistička organizacija Podgorice (TOP) raspisala je tender za izbor partnera u organizaciji, koji se odnosi na produkciju događaja i tehničku podršku, a nakon neophodne skupštinske procedure, TOP će pristupiti i raspisivanju javnog poziva za zakup drvenih kućica.

Foto: podgorica.me

Naglašavamo da je Glavni grad u cilju zaštite svojih, ali i interesa potencijalnih partnera, predvidio klauzulu koja se odnosi na otkazivanje dijela organizacije u slučaju usložnjavanja epidemiološke situacije. ​

Podsjećamo da je Glavni grada prije dvije godine pokrenuo manifestaciju Podgorički praznični Pazar posvećen proslavi novogodišnjih praznika, po uzoru na sve veće evropske i svjetske centre koja je sa velikim simpatijama prihvaćena od strane naših sugrađana i posjetilaca Podgorice, ali i manjih preduzetnika i lokalnih umjetnika kojima ovakav koncept organizacije pruža mogućnost promovisanja na glavnom gradskom trgu.

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Edita Dautović

Edita Dautović je vlasnica Agencije za nekretnine „Millennium” u Podgorici i predsjednica Udruženja preduzetnica Crne Gore. Jedna je od osnivačica Balkanskog udruženja žena u zanatima, od 2014. godine i predsjednica iste, promoterka je socijalnog preduzeća i ambasadorka ženskog preduzetništva Crne Gore u inostranstvu.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja