Modno – scenski performans “Fatalna žena”, autorke Jelene Govedarice, okupiće uspješne žene iz različitih profesija koje će se predstaviti kroz modu i promo vlastitih profesija u  sali DODEST u kulturno – informativnom centru “Budo Tomović” u petak u 20 sati.

Autorka će scenariom o političarki i njegovoj supruzi kroz unikatni spoj glume, plesa i sporta prezentovati fatalnost žene u svim starosnim dobima i profesijama. Takođe, predstaviće se i  kreatorka Julija Nikčević, a biće i muzički gosti iznenađenja.

Učesnice su: vlasnica optike “Babić”,  Dušica Babić, vlasnica konsalting firme “MNE PROJECT”, Sanja Stupar, vlasnica “Alfa Ton Lekić” i “BTL Medical Montenegro”, Sanja Lekić, glumica Jelica Vukčević, vlasnica kozmetičkog salona “Siriana”, Majada Masarani, predsjednica NVO “Spirit Art”, Nada Vučinić, vlasnica modnog studija “Maja”, Margita Maja Raičević, izrada crnogorske i drugih narodnih nošnji Vesna Rakočević, prodaja srebra,  Sanela Đokić i vlasnica palančikarnice i izdavanje nekretnina, Natalija Radunović.

Organizatori događaja su Udruženje preduzetnica Crne Gore i kulturno – informatvni centar “Budo Tomović”.

Podijeli

O Autoru

Milanka Ćorović

Novinarka, kolumnistkinja, portparolka udruženja preduzetnica Crne Gore i urednica portala Preduzetnica.me, rođena Podgoričanka, bira teme i piše članke koji nas podsjećaju da su "istinske vrijednosti isključivo one koje odgovorno i marljivo gajimo u sebi“ i da je kontinuirani rad "najveća životna investicija“. Vječita zaljubljenica u prirodu, pisanu, a i datu riječ.

Ostavite Komentar

*Ukoliko ste pravilno upisali komentar dobićete potvrdu da je isti primljen za administriranje. Portal Preduzetnica.me zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima ne odražavaju stavove redakcije Portala Preduzetnica.me.