“Najčarobniji i najpametniji ljubavni dijalog savremene književnosti”. (Der Spiegel)

Emi Rotner pokušava da otkaže pretplatu za časopis Lajk, međutim, njeni mejlovi zbog slovne greške završavaju u elektronskom sandučetu Lea Lajkea. Pošto se to ponavlja, Leo joj skreće pažnju na grešku. Tako otpočinje neobična prepiska kakva se može voditi samo sa neznancem: na tankoj liniji između potpunog neznanja o onom drugom i neobavezujuće prisnosti. Ipak, njih dvoje postaju sve bliskiji – i to ih, na kraju, vodi do postavljanja neizbježnog pitanja: da li će poslata, primljena i sačuvana ljubavna osjećanja uspjeti da prežive njihov susret u stvarnom svijetu? I šta ako odgovor bude potvrdan?

Junaci romana žive i u njegovoj drugoj knjizi “Svih sedam talasa”.

“Čudesna knjiga koja opisuje jednu nesvakidašnju ljubav” (W.N).

“Neopisivo romantičan i duhovit roman” (F.R.).

“Umjetnost razgovaranja na najvišem nivou. Samo čitaš, čitaš i ne prestaješ da čitaš” ( D.W.)

O AUTORU:

Daniel Glatauer rođen je 1960. godine u Beču, od 1985. godine radi kao novinar i pisac, od 1989. piše za austrijski dnevni list “Der Standard”(izvještaje sa suđenja, feljtone, kolumne). Objavio je i knjige: “Zato”  i “Božićni pas”.

Podijeli

O Autoru

Milanka Ćorović

Novinarka, kolumnistkinja, portparolka udruženja preduzetnica Crne Gore i urednica portala Preduzetnica.me, rođena Podgoričanka, bira teme i piše članke koji nas podsjećaju da su "istinske vrijednosti isključivo one koje odgovorno i marljivo gajimo u sebi“ i da je kontinuirani rad "najveća životna investicija“. Vječita zaljubljenica u prirodu, pisanu, a i datu riječ.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja