Nemoj pristati na ljubav zbog koje se osjećaš šuplje i prazno iznutra jer stalno daješ dijelove sebe njemu.

Nemoj pristati na ljubav koja te do kraja ne ispunjava sa željom i strašću. Nemoj pristati na ljubav koja nije uravnotežena.

Znam da ga voliš i zato ostaješ s njim. Ostaješ jer želiš da vjeruješ da je on više od toga. Želiš iz njega izvući onu stranu koju je pokazivao kad si ga upoznala. Želiš srušiti njegove zidove jer želiš da te potpuno pusti unutra.

Možda ti on daje najviše što može, ali to ti ne bi smjelo biti dovoljno.

Neki ljudi vole jače i dublje i to nije loša stvar. To jednostavno znači da bi trebala biti s nekim ko te može voljeti jednako kao što ti voliš pa bi trebala biti s nekim ko će te voljeti jednako duboko. Trebala bi biti s nekim zbog koga se osjećaš zadovoljno u svakom pogledu jer su vaša srca kompatibilna na dubljem nivou.

Ljepotice, mislim da znaš da su ljubav i veze više od ovoga što ti imaš jer si pametna.

Nemoj pristati na osobu zbog koje ne osjećaš leptiriće u stomaku samo zato jer se bojiš da budeš sama i bojiš se živjeti bez njega. Zastrašujuće je otići od onoga koga voliš, ali ponekad je potrebno. Ponekad treba krenuti u drugom smjeru koji je više ispunjavajuići.

Ponekad je odlazak najbolje što možeš učiniti za sebe.

Treba ti neko s kim ćeš vibrirati pozitivno, neko ko te inspiri[e da budeš bolja i radiš bolje. Treba ti neko ko dijeli sličan pogled na život, a znaš da takvu ljubav možeš pronaći.

Najteži dio odlaska, naravno, nije spoznaja da možeš imati nešto bolje, nego da će stvari biti teže kad ga napustiš.

Sve ćeš ispitivati i vjerojatno ćeš se osjećati usamljeno, ali sama ćeš početi iscjeljivati.

Pronaći ćeš sebe i naučiti nešto iz prošlosti. Shvatit ćeš kako stvari nisu bile tako dobre kao što si se pokušavala uvjeriti i osjećat ćeš se potpuno kad ćeš biti sama.

Naći ćeš strast i ljubav na neobičnim mjestima i sresćeš nekoga tko će te voljeti iz sve dubine. Shvatićeš koliko zaslužuješ. Doživjećeš ljubav kojoj trenutno težiš, a ne dobijaš je.

Sva ljubav u njegovom srcu možda nije dovoljna za tebe i to je u redu. Ne može svako voljeti jednako potpuno i duboko koliko ti možeš.

Napuštanje nepotpune ljubavi je teško, ali zaslužuješ da se osjećaš vrijedna prave ljubavi jer ti to jesi.

Podijeli

O Autoru

Marina Radonjić

Marina Radonjić je 42-godišnji akademik turizma iz Podgorice. Posjeduje 20 godina radnog iskustava iz oblasti turizma, prodaje i konsaltiga u radu sa nekretninama, marketing-a i event management-a. Trenutno radi kao copywriter za lokalne i inostrane platforme. Veliki je ljubitelj, planinarenja, putovanja i pilatesa.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja