Ako je žena dobrog srca, to ne znači da je budala ili naivac. Ona vidi iste stvari kao i drugi.

Može razlikovati poštene ljude od lažnih. Ona zna koga zapravo zanima a ko samo oponaša svoj stav. Ona sve razumije, ali svejedno se ne mijenja i ne dopušta da drugi utiču na nju.

Žena dobrog srca lako pronalazi ljubav, jer traži stvarne, trajne veze. Teži pronalaženju partnera koji će joj postati najbolji prijatelj.

Ona traži nekoga ko će je prihvatiti onakvu kakva jeste i ko će joj dopustiti da pokaže svoju ljubav onako kako želi.

Ova žena odnos ne tretira kao igru i ne manipuliše. Dobra žena u srcu nije slabog karaktera, zna da oprosti. Smatra da svi zaslužuju drugu priliku.

Ona vidi što je u ljudima najbolje i vjeruje da svaka osoba može pogriješiti. Svi radimo stvari zbog kojih kasnije žalimo, ali od njih učimo.

Svako može započeti svoj život ispočetka. Dobra žena u srcu nije vođena pravilima, već humanim osjećanjem. Ne treba joj osoba koja će joj reći kakva da bude, jer voli sebe onakvom kakva jeste

Svoju dobrotu tretira kao blagoslov. Zna da joj dobrota neće uvijek biti od korist, ali sigurna je da će je na kraju ovaj kvalitet odvesti tamo gdje želi. Dobra žena u srcu neće uticati na mišljenje drugih ljudi.

Zna da će je loše kritikovati, ali uvijek će se osjećati korak ispred svih. Uvijek će biti povezan s nečim duhovnim i dubokim. Ona vjeruje Bogu i vidi nešto lijepo u svakoj situaciji.

Ona vidi ljepotu boli i pronaći će način da bude dobra čak i kada joj je teško. Odabraće ljubaznost čak i ako se suoči s neprijateljskim stavom.  
Podijeli

O Autoru

Marina Radonjić

Marina Radonjić je 42-godišnji akademik turizma iz Podgorice. Posjeduje 20 godina radnog iskustava iz oblasti turizma, prodaje i konsaltiga u radu sa nekretninama, marketing-a i event management-a. Trenutno radi kao copywriter za lokalne i inostrane platforme. Veliki je ljubitelj, planinarenja, putovanja i pilatesa.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja