Situacija sa epidemijom korona virusa ubrzala je već započete trendove digitalizacije u svijetu, ali i u Crnoj Gori. NLB Banka i kompanija Visa su obezbijedile posebne povoljnosti da ulazak u digitalni svijet poslovanja bude što efikasniji i manje izazovan, prvenstveno za mikro i mala preduzeća.

 Preduzetnici i preduzeća koja odluče da pokrenu internet prodaju, u okviru posebne ponude dobijaju NLB E-commerce rješenje, koje omogućava kupovinu proizvoda i/ili usluga putem sajta preduzeća, bez naknade* za instalaciju i aktivaciju do 30.09.2020. Ukoliko nemaju izrađen sajt, obezbijeđena je platforma za kreiranje sajta u skladu sa modernim standardima i prema potrebama preduzeća – besplatno**. Ova platforma razvijena je u saradnji sa partnerima iz Poslovne internet mreže i preduzećima će omogućiti da jednostavno kreiraju svoj sajt za samo 8 minuta i bez dodatnih troškova**.

Platforma zadovoljava sve zahtjeve savremenog potrošača, obezbjeđujući moderan dizajn, korisne funkcionalnosti u skladu sa neophodnim bezbjednosnim standardima. Na ovaj način i preduzeća i njihovi kupci dobijaju intuitivno i jednostavno rješenje za upotrebu, a proizvodi i usluge preduzeća kupcima će biti dostupni 24 časa dnevno, tokom cijele godine.

Za otvaranje internet prodavnice dovoljno je da preduzeća pošalju zahtjev putem sajta banke.

Ne treba da Vas brine ulazak na nepoznati teren, jer uz NLB E-commerce svoje poslovanje možete jednostavno, sigurno i lako proširiti na internet, uz mogućnost da svoj sajt kreirate za samo 8 minuta po mjeri Vašeg biznisa i u skladu sa modernim standardima – besplatno**. Više detalja o ovoj jedinstvenoj ponudi dostupno je na www.nlb.me/e-commerce.

NLB Banka, čak i u izuzetno izazovnim okolnostima, pruža punu podršku svojim postojećim klijentima, ali i novim, sa ciljem da prevaziđu sve izazove i ostvare svoj potencijal u digitalnom poslovanju jer je rast i razvoj crnogorskih preduzeća naš zajednički cilj.

*Ponuda je ograničenog karaktera. Naknada za instalaciju i aktivaciju u okviru redovne ponude iznosi 150 EUR.

** Ne uključuje troškove mjesečnog održavanja sajta.

Izvor: bankar.me.

Podijeli

O Autoru

Edita Dautović

Edita Dautović je vlasnica Agencije za nekretnine „Millennium” u Podgorici i predsjednica Udruženja preduzetnica Crne Gore. Jedna je od osnivačica Balkanskog udruženja žena u zanatima, od 2014. godine i predsjednica iste, promoterka je socijalnog preduzeća i ambasadorka ženskog preduzetništva Crne Gore u inostranstvu.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja