Javni Konkurs za raspodjelu sredstava iz budžeta Opštine Budva za 2020. godinu opredijeljenih za podršku ženskom preduzetništvu raspisan je 15 maja.

Javnim konkursom pozivaju se sve zainteresovane žene koje žele da započnu biznis ili su ga već započele da mogu da apliciraju. Pravo da apliciraju na ovaj konkurs imaju sve žene sa prebivalištem, odnosno sjedištem na teritoriji opštine Budva.

Konkurs je raspisan 45 dana i traje do 29. juna 2020. godine.

Možete ga pogledati ovdje.

Jooble oglasi za posao
Podijeli

O Autoru

Edita Dautović

Edita Dautović osnivačica, urednica i novinarka portala Preduzetnica.me. Rođena je 22.01.1978.godine u Prijepolju, živi i radi u Podgorici. Magistrica jemenadžmenta i preduzetništva. Posjeduje više od 15 godina radnog iskustva iz oblasti biznisa i preduzetništva, prodaje i konsaltinga u radu sa nekretninama, marketinga, event menadžementa i projekt manadžmenta. Predsjednica je Udruženja preduzetnica Crne Gore. Trenutno radi kao copywriter za određene platforme. Gaji veliku ljubav prema pisanoj riječi i putovanjima. Zalaže se za ljudska prava i žensko preduzetništvo. U slobodno vrijeme piše prozu i poeziju.

Ostavite Komentar

*pročitajte pravila komentarisanja