Danas je pod sloganom “I ja sam antifašista”, održan protest antifašista protiv održavanja mise za žrtve Blajburga društvenim mrežama počela je da kruži inicijativa da se Crna Gora pridruži tom gradu i kaže “mrš fašizmu”.

“Svako vrijeme je za antifašizam. Sarajevo zna ❤️

#ijasamantifašista

Crna Gora da se pridruži Sarajevu.

Kic Pop Hor otpjevao je “Bilećanku” u svom prepoznatljivom stilu i dao doprinos Sarajevu.

“Ajmo svi za antifašizam, u ponedjeljak u 17 sati, sa svojih balkona, terasa, iz svojih stanova i kuća… da se čuje “Bilećanka” i aplauz za antifašizam i protiv svih koji bi kvislinške sluge iz II svjetskog rata da nam postave za uzor.”

Možemo li zajedno reći: Mrš fašizmu!

Ako možemo, širite dalje.

#ijasamantifašista

Podijeli

O Autoru

Edita Dautović

Edita Dautović je vlasnica Agencije za nekretnine „Millennium” u Podgorici i predsjednica Udruženja preduzetnica Crne Gore. Jedna je od osnivačica Balkanskog udruženja žena u zanatima, od 2014. godine i predsjednica iste, promoterka je socijalnog preduzeća i ambasadorka ženskog preduzetništva Crne Gore u inostranstvu.

Ostavite Komentar

*Ukoliko ste pravilno upisali komentar dobićete potvrdu da je isti primljen za administriranje. Portal Preduzetnica.me zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima ne odražavaju stavove redakcije Portala Preduzetnica.me.