Časopis “Medijski dijalozi” u organizaciji istraživačkog medijskog centra Podgorica (IMC) i Udruženja preduzetnica Crne Gore održaće međunarodni naučni skup “PRVI  MEĐUNARODNI  NAUČNI SKUP BIZNISA I  ŽENSKOG PREDUZETNIŠTVA U JUGOISTOČNOJ EVROPI” prvog novembra u Podgorici.

Napomenimo, krajnji rok za slanje prijave za učešće sa završenim naučnim radom za objavljivanje je 15.10.2019. godine na email adresi medijskidijalozi@gmail.com ili preduzetnicecg.org@t-com.me

Organizatori će najkasnije u roku od 10 dana, od dana prijema rada, obavijestiti o ocjeni recenzenata i prihvatanju rada za objavljivanje u međunarodnom naučnom časopisu “Medijski dijalozi”.

Krajnji rok za slanje prijave za učešće bez naučnog rada za objavljivanje je 25.10.2019. godine. (Organizatori će najkasnije u roku od tri dana obavijestiti kandidate o prijemu i prihvatanju prijave).

Radovi koji dobiju pozitivnu recenziju biće objavljeni u 35. broju časopisa Medijski dijalozi”, koji će biti podjeljen učesnicima na skupu. Radovi dostavljeni nakon datog roka, biće objavljeni u nekom od narednih brojeva časopisa Medijski dijalozi”.

Shodno pravilniku časopisa,  ra­do­vi po­zna­tih auto­ra po po­zi­vu se ne re­cen­zi­ra­ju. Do­sta­vlja­nje ra­da na­šoj re­dak­ci­ji pod­ra­zu­mi­je­va od­go­vor­nost auto­ra da isti ni­je već ob­ja­vljen, ni­ti je u po­stup­ku raz­ma­tra­nja za ob­ja­vlji­va­nje.

Podijeli

O Autoru

Milanka Ćorović

Novinarka, kolumnistkinja, portparolka udruženja preduzetnica Crne Gore i urednica portala Preduzetnica.me, rođena Podgoričanka, bira teme i piše članke koji nas podsjećaju da su "istinske vrijednosti isključivo one koje odgovorno i marljivo gajimo u sebi“ i da je kontinuirani rad "najveća životna investicija“. Vječita zaljubljenica u prirodu, pisanu, a i datu riječ.

Ostavite Komentar

*Ukoliko ste pravilno upisali komentar dobićete potvrdu da je isti primljen za administriranje. Portal Preduzetnica.me zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima ne odražavaju stavove redakcije Portala Preduzetnica.me.