Međunarodni naučni skup biznisa i ženskog preduzetništva u Jugoistočnoj Evropi, prvi po redu, koji je organizovalo Udruženje preduzetnica Crne Gore u saradnji sa naučni časopis “Medijski dijalozi” i istraživačkim medijskim centrom Podgorica (IMC), a s podrškom Ministarstva za ljudska i manjinska prava Crne Gore, održan je u petak (šesti decembar) u hotelu “Centre Ville”.

U nastavku možete pogledati slike.

Podijeli

O Autoru

Milanka Ćorović

Novinarka, kolumnistkinja, portparolka udruženja preduzetnica Crne Gore i urednica portala preduzetnica.me, rođena Podgoričanka, bira teme i piše članke koji nas podsjećaju da su ,,istinske vrijednosti isključivo one koje odgovorno i marljivo gajimo u sebi“ i da je kontinuirani rad ,,najveća životna investicija“. Vječita zaljubljenica u prirodu, pisanu, a i datu riječ.

Ostavite Komentar

*Ukoliko ste pravilno upisali komentar dobićete potvrdu da je isti primljen za administriranje. Portal Preduzetnica.me zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima ne odražavaju stavove redakcije Portala Preduzetnica.me.